Alla inlägg den 8 juli 2012

Av Veronica Nyström - 8 juli 2012 16:49

....att hon behöver få igång sina tarmar. Har hon inte varit på toa sen den 15juni, då är det dags. Men nej det skall väntas och väntas... Varför är det så svårt att bara göra något åt problemet på en gång??!! Ibland förstår jag inte sjukvården!!

I mötet med läkaren igår gick vi på att mamma måsta få igång tarmarna för hennes tarmar har kört riktigt rejält nu ett tag utan resultat. Och med allt morfin och konstigheter dem tryckt i henne så är det inte så konstigt att hennes tarmar varit som dem varit. "Vi väntar till måndag" "vi väntar till imorn", är det enda vi fått höra. Men NEJ vi gör någonting NU!! Vi gick på läkaren lite hårdare denna gång. Så igår fick hon några andra droppar och ett annat medel som skulle sätta igång hennes tarmar. Och ja jävlar, hon har suttit på toa hela dagen. Det är ju jätte bra men vad det tar på henne. Hon är heeelt slut. Stackarn, hoppas det lugnar sig så hon får vila oxå. Inte kostigt att hon gått upp i vikt, och haft ont i magen. Visst det har med själva cancern att göra med men tänk själv hur ont det gör att ha förstoppning. Bläää!!! Är det inte de ena är det de andra :/


Så inga besök idag. Hon behöver all tid till att vila upp sig nu. Och snart borde cellgifterna göra sitt med. Och när dom börjar verka kommer mamma bli ännu tröttare. Så nu blir det mycket vila för henne!


Hon är en tuffing mamma, men allt som händer just nu skulle fan knäcka även den starkaste själen. Må hon bara orka så länge som möjligt!!


Kämpa på mamma, du är underbar!!!  Skickar ALL min kraft till dej!!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards