Alla inlägg den 4 juli 2012

Av Veronica Nyström - 4 juli 2012 18:11

Äntligen fick mamma träffa Örjan!! Vilken lycka och vilken energi mamma fick! Det bara lyste om

henne  Hon satt upp hela tiden(50min) och hade ögonen öppna så gott som hela tiden. Åååååååå så glad för hennes skull!!!!!

Hoppas nu hon fick tillräckligt med positiv energi och "vilja kämpa vidare" tankar inför cellgiftersbehandlingen imorgon.


 


www.coachpower.se/OrjanStrindlund.htm


  

Av Veronica Nyström - 4 juli 2012 13:59

Imorgon drar cellgiftsbehandlingen igång. Hon kommer få både dropp och spruta. Hon kommer även få en dos kortison. Dem säger att hon tydligen kommer bli lite piggare till helgen. Kortisonen har den inverkan tydligen. Hennes kalk och kalciumvärden är för höga så hon har fått natriumdropp och ett till dropp så att hon skall pigga på sig. Dom höga värdena av kalk och kalcium gör en trött och hängig. Så förhoppningsvis kommer hon bli lite piggare till kvällen. Hon har även en dejt med Örjan Strindlund, livscoachen mamma träffade för ett par år sen. Hans fru har överlevt ungefär samma cancer som mamma har. Vi hoppas han kan ge mamma lite positiv energi och att han kan hjälpa oss kämpa vidare. Det är cancerdagen i Almedalen idag. E va där nere för att lyssna och kanske få lite tips. Men icke!! Vi fick än en gång svart på vitt hur våra politiker vägrar ta in och emot alternativa medicinerna som faktiskt behandlar cancersjuka bättre än cellgifterna. Det har vi inte råd med var deras försvar!! Men för i he*vete om man kan rädda liv, varför tar man inte in den hjälp som finns och erbjuds??!! Det där med politik.... Usch!! In med vettigt folk!!


Mycket kramar och tårar blir det. Är så tacksam för det stöd vi får. Alla som hör av sig, det värmer och stärker en oerhört!! Tack<3


Massa Kärlek!!

Ovido - Quiz & Flashcards